Jag är på språng så det blir en snabb uppdatering med dagens middag.
 
Fetalax med spenatquinoa
(2 portioner) 
 
- Quinoa
- 1 grönsaksbuljong
- 8 bitar med hackad fryst bladspenat
- Några ringar purjolök
- 2 upptinade laxbitar
- 1 dl crème fraiche
- 150 g fetaost
-  Vitlökskrydda
- Salt & peppar
 
 
 
Koka upp vatten med buljong. Koka quinoa. När det återstår fyra minuter av koktiden lägg i den frysta spenaten. Tag av från plattan och häll av vattnet. Blanda i purjolöken.
 
Lägg laxbitarna i en ugnsfast form. Mosa ned fetaosten i crème fraichen och tillsätt kryddorna efter smak. Tillaga i ugnen i ca 30 minuter på 175 grader. Servera laxen med den ljumna quinoablandningen.
 
 

Kommentera

Publiceras ej